Heeft u een salon? Massage, schoonheid, haar en/of nagels?

Kies dan voor Easyforsure, wij hebben een bestaand ledenbestand van ruim 50 duizend (internationale) individuen in Nederland en elke dag voegen meer mensen zich hieraan toe. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je kunt richten op het runnen van je bedrijf, en wij nemen de verdere ontwikkeling van je bedrijf uit handen.

Wij zorgen ervoor dat je beter vindbaar bent online & je zal inzicht krijgen van je sales via je eigen profiel. Het Premium account maakt het mogelijk voor uw klanten om online te reserveren en online te betalen. Behalve een betrouwbaar online boekings- en betalingsplatform zullen wij jouw bedrijf promoten door te combineren met traditionele marketing en social media marketing.

Je kan je diensten op een unieke manieren aanbieden waaronder:

1. Reguliere prijzenlijst

Online & Offline betaling mogelijk

2. Acties

Heb je het rustig op bepaalde dagen/tijden? Creëer dan een actie om je aanbod aantrekker te maken. Je kan zelf kiezen wanneer deze acties beschikbaar zijn en voor wie (bijv. Bepaalde groepen zoals studenten). De voorwaarde is dat de betaling online zal worden geplaatst door de klant.

Je kan er ook voor kiezen om een pakket samen te stellen indien je meerdere diensten/producten levert. Bijvoorbeeld wassen, knippen, drogen & een manicure voor een bepaalde prijs. Een andere optie is, tijdens de maand mei zijn uw massages met 20% korting. Of op woensdagochtend zijn de IPL-behandelingen met 10% korting.

Het creëren van acties, met name het bundelen van verschillende activiteiten wordt aanbevolen indien mogelijk. Zo bied je je diensten op een aantrekkelijke en unieke manier aan je klanten zodat zij keuze hebben uit meerdere opties.

Het is mogelijk om meerdere acties te creëren en de combinaties zijn eindeloos via Easyforsure.

Wij werken met een couponverzilveringsysteem, de klant ontvangt een couponcode, deze kan jij verzilveren via je eigen admin account.

Van ontharen tot wellness, het maakt ons niet uit, sluit je nu aan bij Easyforsure.com Voor vragen kunt u terecht bij yin@easyforsure.com

*Online in juni 2017