Heb jij een gezellig eettentje? En je wilt je bereik vergroten?

Kies dan voor Easyforsure, wij hebben een bestaand ledenbestand van ruim 50 duizend (internationale) individuen in Nederland en elke dag voegen meer mensen zich hieraan toe. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je kunt richten op het runnen van je bedrijf, en wij nemen de verdere ontwikkeling van je bedrijf uit handen.

Wij zorgen ervoor dat je beter vindbaar bent online & je zal inzicht krijgen van je sales via je eigen profiel. Het Premium account maakt het mogelijk voor uw klanten om online te reserveren en online te betalen.Behalve een betrouwbaar online boekings- en betalingsplatform zullen wij jouw bedrijf promoten door te combineren met traditionele marketing en social media marketing.

Je kan je diensten op een unieke manieren aanbieden waaronder:

 1. Reguliere prijzenlijst van het menu
  Online & Offline betaling mogelijk
 2. Acties
  Zorg voor een vol restaurant, ook tijdens de lunch en doordeweeks. Creëer een actie om je aanbod aantrekkelijker te maken. Je kan zelf kiezen wanneer deze acties beschikbaar zijn en voor wie (bijv. Bepaalde groepen zoals studenten). De voorwaarde is dat de betaling online zal worden afgerekend door de klant.Je kan er ook voor kiezen om een pakket samen te stellen. Bijvoorbeeld op woensdag zijn de pizza’s €7,50 of een menu in de aanbieding (tijdens een bepaalde periode).
 3. Couponcode
  Het is mogelijk om couponcodes aan te maken, je beslist zelf hoeveel korting je wilt geven en voor hoelang. De voorwaarde voor de klant is om online een reservering te plaatsen in jouw restaurant.
 1. Restaurant deal
  Overdraagbare strippenkaart, gesegmenteerd in 3 prijscategorieën. De klant koopt een digitale strippenkaart en kan dit verzilveren in een bepaald prijssegment bij aangesloten restaurants.Bijv. hoofdgerecht + aperitief of een menu €25 (reg. €29,95)

Het creëren van acties en deelname aan de Restaurant deal wordt sterk aanbevolen indien mogelijk. Zo bied je je producten op een aantrekkelijke en unieke manier aan je klanten zodat zij keuze hebben uit meerdere opties.

Het is mogelijk om meerdere acties te creëren en de combinaties zijn eindeloos via Easyforsure.

Wij werken met een couponverzilveringsysteem, de klant ontvangt een couponcode, deze kan jij verzilveren via je eigen admin account.

Sluit je nu aan bij Easyforsure.com. Voor vragen kunt u terecht bij yin@easyforsure.com.

*Online in juni 2017