Heeft u een sportlocatie? En u wilt uw bereik vergroten?

Kies dan voor Easyforsure, wij hebben een bestaand ledenbestand van ruim 50 duizend (internationale) individuen in Nederland en elke dag voegen meer mensen zich hieraan toe. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je kunt richten op het runnen van je bedrijf, en wij nemen de verdere ontwikkeling van je bedrijf uit handen.

Wij zorgen ervoor dat je beter vindbaar bent online & je zal inzicht krijgen van je sales via je eigen profiel. Het Premium account maakt het mogelijk voor uw klanten om online te reserveren en online te betalen. Behalve een betrouwbaar online boekings- en betalingsplatform zullen wij jouw bedrijf promoten door te combineren met traditionele marketing en social media marketing.

Je kan je diensten op een unieke manieren aanbieden waaronder:

1. Reguliere prijzenlijst
Online & Offline betaling mogelijk

2. Acties
Heb je het rustig op bepaalde dagen/tijden? Creëer dan een actie om je aanbod aantrekker te maken. Je kan zelf kiezen wanneer deze acties beschikbaar zijn en voor wie (bijv. Bepaalde groepen zoals studenten). De voorwaarde is dat de betaling online zal worden afgerekend door de klant.

Je kan er ook voor kiezen om een pakket samen te stellen indien je meerdere diensten/producten levert. Bijvoorbeeld 2 maal toegang tot de sauna & 2 maal groepslessen of fitness work-out voor een vastgestelde prijs. Een andere optie is, tijdens de maand mei is het vijf keer sporten voor de prijs van vier keer. Of bijvoorbeeld op woensdagochtend sport je voor de helft van de prijs.

Het creëren van acties, met name het bundelen van verschillende activiteiten wordt aanbevolen indien mogelijk. Zo bied je je diensten op een aantrekkelijke en unieke manier aan je klanten zodat zij keuze hebben uit meerdere opties.

Het is mogelijk om meerdere acties te creëren en de combinaties zijn eindeloos via Easyforsure.

3. PHIT
(Verkoop online)
Het PHIT concept is bedacht met de expat of international in gedachte, deze individuen blijven in Nederland voor een gelimiteerde periode en willen hun gezonde levensstijl voortzetten. Flexibiliteit staat hier centraal, daarom hebben wij ervoor gekozen om het PHIT-concept te introduceren. Dit kan worden gezien als een digitale overdraagbare strippenkaart (consumentenprijs €49,95).

De gebruiker kan maximaal 5 keer gebruik maken van de faciliteiten van de aangesloten (sport) locaties. In ruil hiervoor krijgt de aangesloten (sport)partner een vast bedrag van €7,50 per bezoek.

Wij werken met een couponverzilveringsysteem, de klant ontvangt een couponcode, deze kan jij verzilveren via je eigen admin account.

Van ballet tot bootcamp, meld je nu aan door ons een mail te sturen naar yin@easyforsure.com.

*Online in juni 2017