VERHOOG JE OMZET

Droomt u over een vol establissement, zelfs tijdens de minder drukke dagen? Easyforsure bied u de tools om uw online aanwezigheid te vergroten.

BEREIK DE EXPATS

Easyforsure heeft een databank van ruim 50 duizend internationals die verblijven in Nederland. En we zijn geaffilieerd met internationale organisaties. Wij bieden u de mogelijkheid om in dit netwerk te promoten, zonder enige moeite.

ONLINE RESERVERINGEN

Heb grip op uw eigen agenda door het online boekingsysiteem van Easyforsure.

Selecteer uw categorie

RESTAURANT

FITNESS / SPORT

SCHOONHEID

Professionele diensten

•Belastingadviseur •Advocaat • Fysiotherapie •Psychologie

OVER ONS

Welkom!

Wij zijn Easyforsure, opgericht door twee individuen Prashant Shukla & Ankur Dhawan, beiden hebben gewoond en gewerkt in het buitenland en keer op keer was het een uitdaging om aan te passen aan een nieuwe omgeving. Settelen kost tijd, niet alleen het logistieke gedeelte of het maken van nieuwe vriendschappen, maar ook de kleinere dingen.  Zoals het vinden van de juiste kapper voor je haartype, een gezellig eettentje, een sportschool in de buurt of misschien een professional om je te helpen met je belastingen.

Wij hebben dit allemaal al een keer meegemaakt, daarom was Easyforsure opgericht met het doel om je dagelijkse leven comfortabeler te maken. Easyforsure is ontwikkeld met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt en wij streven ernaar om een synergie te creëren voor de consumenten en middel- en kleinbedrijven.

Personal Info

  • +31 6 14 36 03 62
  • Kalvermarkt 53, 2511CB The Hague

Wil jij je aanmelden?

Vul dan dit formulier in met uw naam en telefoonnummer, dan zal een vertegenwoordiger zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.